Bıldırcınlı Pilav tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Bıldırcınlı Pilav Nasıl Yapılır?

Bıldırcınlı Pilav nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Bıldırcınlı Pilav Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Bıldırcınlı Pilav nasıl hazırlanır, Bıldırcınlı Pilav yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Bıldırcınlı Pilav için Malzemeler:

10 adet bıldırcın 2 bardak pirinç 4 adet domates 4 bardak su 3 kaşık margarin tuz

Bıldırcınlı Pilav Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Bıldırcınları temizleyin bir kapta çok az yağ ile kavurun; içine doğradığınız domatesleri ekleyin. Domateslerde sote olunca suyu katın bıldırcınlar kaynasın, yumuşadıkları vakit onları alıp yerine yıkadığınız pirinci karıştırın. Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. Pilav suyunu çekince üzerine tereyağı gezdirebilirsiniz. Etlerle beraber servise sunun.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yemek Tarifleri Haberleri