Bıldırcın Izgara tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Bıldırcın Izgara Nasıl Yapılır?

Bıldırcın Izgara nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Bıldırcın Izgara Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

 

Bugün sizlerle Bıldırcın Izgara nasıl hazırlanır, Bıldırcın Izgara yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Bıldırcın Izgara için Malzemeler:

5  adet bıldırcın Tuz, karabiber 5 Kişilik

Bıldırcın Izgara Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin. Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın. Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs.. ) ile etleri ezip yassıltın. Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun. Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin. Tuz, karabiber serpip, servis yapın.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yemek Tarifleri Haberleri