Bilal Hancı kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında? Bilal Hancı biyografisi

Kafalar filminin oyuncularından Bilal Hancı, Eser Yenenler Show'a konuk oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan ve ardından albüm çıkaran Bilal Hancı'nın hayatı merak konusu oldu. Bilal Hancı kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Bilal Hancı biyografisi? İşte Bilal Hancı hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Sosyal medya fenomeni Bilal Hancı TV8 ekranlarında yayınlanan Eser Yenenler Show’a konuk oldu. Atakan Özyurt ve Fatih Yasin’lr çektiği Kafalar videolarıyla tanınan Bilal Hancı, şimdilerde vizyona girecek olan Kafalar Karışık filmiyle tanınıyor.

Peki Bilal Hancı kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Bilal Hancı biyografisi? İşte Bilal Hancı hakkında merak edilen soruların yanıtları...

BİLAL HANCI KİMDİR?

8 Eylül 1989 senesinde dünyaya gözlerini açan Bilal Hancı doğma büyüme aslen Trabzonludur. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi tamamlayan Bilan Hancı, Youtuber ve şarkıcılık yapmaktadır. Koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Bilal bunu her defasında dile getirmektedir.

1,77 boyunda olan Bilal 76 kilodadır. Sevgilisi olmayan başarılı şarkıcı Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile birlikte Youtube üzerinde “Kafalar” kanalında yayınladıkları videolarla tanınmaktadır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri