Beşiktaş'tan Dorukhan krizine dair yalanlama geldi

Geçtiğimiz günlerde Ajansspor'un haberini yaptığı 'Başkan Çebi, Dorukhan krizini Ajansspor'a anlattı.' haberine dair, Beşiktaş kulübü resmi Twitter sayfasından "Yazılan ve çizilenler gerçeği yansıtmamaktadır." şeklinde bir bilgilendirme yazısı yayımladı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş Kulübü geçtiğimiz günlerde, Ajansspor'un yaptığı "Beşiktaş'ta Dorukhan krizi yaşanıyor, Başkan Çebi tüm gelişmeleri açıkladı." haberine dair resmi Twitter sayfasında konuya dair bir bilgilendirme yazıyı yayımladı.

Beşiktaş JK'tan yapılan açıklama ise şu şekilde:

"Erdal Cömert imzasıyla Ajansspor internet sitesinde yayınlanan, ‘Başkan Çebi, Dorukhan krizini Ajansspor'a anlattı!’ başlıklı haber, tamamen asılsızdır.

Söz konusu haberde, Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye ait olmayan sözlere yer verildiğini belirtir, taraftarlarımızdan bu tarz kurgu haberlere itibar etmemelerini rica ederiz.

Saygılarımızla,"

NE OLMUŞTU?

Ajansspor geçtiğimiz günlerde yaptığı haberinde, Beşiktaş'ın tecrübeli genç yıldızı Dorukhan Toköz hakkında, "Beşiktaş ile yeni sözleşme görüşmesinden sonuç almayan ve buna tepki olarak Instagram'daki siyah beyazlı fotoğrafının yerine milli takım formalı görüntüsünü koyan Dorukhan Tökoz gerçeğine Ajansspor ulaştı." haberini yapmış ve bu gelişme Türk spor kamuoyunda büyük tepki toplamıştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri