Beşiktaş'ın Şampiyonlar Liginde 2. Turdaki Muhtemel Rakipleri Kimler

Tarihinde büyük bir başarı elde ederek Şampiyonlar Ligi G grubunu lider bitiren Beşiktaş, 2. Turdaki rakibini beklemeye başladı. Beşiktaş'ın şampiyonlar Liginde ki muhtemel rakipleri kimler olacak? Cevabı bolgegundem.com'da.

Tarihinde büyük bir başarı elde ederek Şampiyonlar Ligi G grubunu lider bitiren Beşiktaş, 2. Turdaki rakibini beklemeye başladı. Beşiktaş'ın şampiyonlar Liginde ki muhtemel rakipleri kimler olacak? Cevabı bolgegundem.com'da.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu ilk sırada tamamladığı için son 16 turunda, gruplarında ikinci sırada yer alan takımlarla eşleşecek.
 

KESİNLEŞEN TEK TAKIM REAL MADRID OLDU

E, F ve H gruplarında 5. maçlar tamamlandı. H Grubu'nda Real Madrid, Beşiktaş'ın muhtemel rakibi oldu.

F Grubu'nda ise sıralama son maçlar sonunda belli olacak. F Grubu'nda Beşiktaş'ın iki muhtemel rakibi var, Shakhtar Donetsk ve Napoli. E Grubu'nda ise Liverpool, Sevilla ve Spartak Moskova'dan biri temsilcimizin muhtemel rakibi olacak.

A, B, C ve D gruplarında henüz 5. maçlar oynanmadığı için birçok takımın 2. olma ihtimali bulunuyor. Hatta A, C ve D Grubu'nda alınacak sonuçlara göre 4 takımın da 2. olma ihtimali var. B Grubu'nda ise Beşiktaş'ın muhtemel rakibi olabilecek iki takım var; Bayern Münih ve Paris Saint Germain... A, B, C ve D Grubu'nda oynanacak 5. maçlar sonrasında Beşiktaş'a rakip olabilecek takımların sayısı azalacak.

İşte grup grup Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri...

E GRUBU
Liverpool, Sevilla, Spartak Moskova

F GRUBU
Shakhtar Donetsk, Napoli

H GRUBU
Real Madrid

A GRUBU
Manchester United, Basel, CSKA Moskova, Benfica

B GRUBU
Paris SG, Bayern Münih

C GRUBU
Roma, Chelsea, Atletico Madrid, Qarabağ

D GRUBU
Barcelona, Juventus, Sporting, Olympiakos

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, 5. maçlar sonunda grubunu lider tamamlamayı garantiledi ve tarihte ilk kez bir Türk takımı Şampiyonlar Ligi'nde gruptan lider olarak çıktı. Beşiktaş, 6. ve son maçında RB Leipzig ile karşılaşacak ve 2. turdaki rakibini bekleyecek.

Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 5 Aralık Salı ve 6 Aralık Çarşamba günü oynanacak maçlar ile son bulacak.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur kura çekimi ne zaman?

11 Aralık Salı günü yapılacak kura çekimi saat 14.00'de İsviçre'nin Nyon şehrinde yapılacak. Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçları 13-14 ile 20-21 Şubat, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart  tarihlerinde yapılacak.

"SÖZLEŞMEMİ UZATTIM"
Beşiktaş ile sözleşmesini uzattığını açıklayan Tolgay Arslan, "Beşiktaş ile sözleşmemi 5 yıl uzattım. Burada ne kadar mutlu olduğumu herkes biliyor" diyerek Beşiktaş'ta kalacağını açıkladı. Tolgay'ın sözleşmesi, bu sene sonunda bitiyordu.

Bugün istedikleri oyunu oynayamadıklarını ifade eden Tolgay, "Hak ettik, bir tur atladık. Şimdi konsantrasyon %100. Taraftar ile başardık. Bizi her zaman desteklediler. Bugün pek iyi oynamadık, ama desteği hiç bırakmadılar. Biz de mücadeleyi hiç bırakmadık" şeklinde konuştu.

Maçın ilk bölümünde iyi oynamadıklarını söylerken; "Maça iyi girdim, sert ve agresif olmak istedim. Beni biliyorsunuz, maç içinde soğukkanlı olmak istedim. Baskı olsun, olmasın, topu hep isterim. Yarım saat sonra, takım arkadaşlarıma da kızdım, sakin oynayın diye" dedi.

Taraftarları sevindirmeleri gerektiğini söyleyen Tolgay, "Şampiyonlar Ligi'nde maçlar 100-150 TL'den başlıyor. İnsanlar harçlığını biriktiriyor, çocuklarını getiriyor. Biz futbolcular olarak şanslıyız, güzel ve heyecanlı bir hayat yaşıyoruz. Bizim isteğimiz taraftarımızı mutlu etmek ve gururlandırmak, bence bunu başardık" diye konuştu.

"REAL MADRID GELSİN"
Son 16 turunda gönlünden geçen takımı da açıklayan başarılı futbolcu, "2. turda Real Madrid gelirse, güzel olur. Onlar da bu atmosferi görsün" ifadelerini kullandı.

CENK'İ İZLEMEYE GELDİLER

Devler Ligi’nde gruptaki ilk 4 maçta, 4 gol 1 asist ile oynayan Cenk, dün de Porto maçının kahramanlarından biriydi.

Talisca’nın golünde altın paya sahip olan Cenk sol taraftan müthiş geldi ve şık bir asiste imza attı. Devler Ligi’ndeki tüm maçlarda ya gol atan ya da asist yapan milli futbolcunun Avrupa’da boşu yok. Öte yandan 90 dakika sahada kalan Cenk Tosun’un başta Newcastle United olmak üzere pek çok kulüp dün yine Vodafone Park’ta takip etti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri