Beşiktaş ve Trabzonspor'da oynamıştı! Aylarca yoğun bakımda kalan Ersen Martin'in son hali ortaya çıktı!

Beşiktaş ve Trabzonspor formaları giyen eski futbolcu Ersen Martin, aort damarının yırtılması sonucu aylar sonra yoğun bakımdan çıktı. Sağlık durumu iyiye giden Martin'in son hali sevenlerini üzerken sağlık durumu hakkında gelen haberler sevindirdi.

Türkiye'de iz bırakmış futbolculardan biri olan 42 yaşındaki Ersen Martin geçtiğimiz aylarda kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Aort damarının yırtıldığı belirlenen eski futbolcu ameliyat olduktan sonra aylarca yoğun bakımda kalmıştı.

"TEPKİ VERMEYE BAŞLAMIŞ"

Futbolcunun sağlık durumu hakkında gazeteci Mustafa Çevik açıklama yaptı. Çevik paylaşımında, Aort damarı yırtılan ve felç olan Ersen Martin tepki vermeye başlamış" ifadelerini kullanarak Martin'in son halini paylaştı. Eski futbolcunun son hali sevenlerini üzdü.

"4 AY SONRA AYAKLARININ ÜZERİNE BASACAK"

Öte yandan gazeteci Hakan Gündoğar, Ersen Martin'in kardeşi Erkan Martin ile görüştüğünü ifade etti. Gündoğar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ersen Martin’in kardeşi Erkan ile konuştum. Ersen’ın durumu çok şükür iyiye gidiyor. Fizik tedavisi gayet iyi gidiyor. 4 ay sonra ayaklarının üzerine basacak inşallah. Hepinize selamı var."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

TFF Başkanvekili Murat Aksu, Ersen Martin'i ziyaret etti! İşte Ersan Martin'in son hali..

Spor Haberleri