Beşiktaş-Sivasspor maçındaki Burak Yılmaz'ın penaltı pozisyonu ortalığı karıştırdı!

Dün gece Sivasspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, devre arası sonrası lige morali bozuk bir şekilde başladı. Süper Lig'de esip gürleyen Sivasspor 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Burak Yılmaz'ın penaltı olarak beklediği pozisyon VAR'a gitti, sonuç çıkmadı. Ancak Burak Yılmaz'ın pozisyonu penaltı olarak yorumlandı.

Beşiktaş'ın zorlu mücadele verdiği Sivasspor maçında, Burak Yımaz'ın pozisyonu penaltı mıydı? sorusu akılları karıştırdı. İşte o yorumlar...

TFF Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi.

67. dakikada Demir Grup Sivasspor'un yaptığı faul sonrası VAR'a giden hakem Ali Şansalan Erdoğan'a verdiği sarı kartı iptal etti. Hakem, Gökhan Gönül'e sert faul yapan Uğur Çiftçi'ye ise kırmızı kartı gösterdi. 

Verilen kırmızı kart kararını yorumlayan hakem yorumcumuz Deniz Çoban, kararın doğru olduğunu söyledi.

Burak Yımaz'ın pozisyonu penaltı mıydı?

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 18. haftasında evinde Sivsspor ile oynadığı karşılaşmanın 23. dakikasında tartışmalı bir an yaşandı.

Bu dakikada Beşiktaş'ta savunma arkasına sızan Burak, Appindangoye'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve penaltı bekledi. Ama hakem Ali Şansalan oyunu devam ettirdi. Burak Yılmaz pozisyonun ardından itirazlarını sürdürdü ve uzun süre penaltı verilmesini istedi.

Topun dışarı çıkmasının ardından pozisyon VAR odasında incelendi ve Şansalan, oyunun devam etmesini talep etti. Yazarımız Deniz Çoban, pozisyonu yorumladı ve devam kararının doğru olduğunu belirtti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri