Beşiktaş, Galatasaray Derbisinin Kazananı Kartal Oldu

Spor Toto Süper Lig'in 15.haftasının dev maçında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 2-1 yendiği mücadelede goller üst üste geldi.

GÜNAY'IN HATASINI SNEİJDER AFFETMEDİ

Mücadelenin 54.dakikasında Beşiktaş yarı sahasına gönderilen uzun topta kaleci Günay kendi sahasının ortasına kadar çıktı ve havadan gelen topu ıskaladı. Günay'ın ıskaladığı top, pozisyonu kovalayan Sneijder'in önünde kaldı. Hollandalı yıldız bu pozisyonu affetmedi ve yaklaşık 35 metreden boş kaleye topu gönderdi ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

BEŞİKTAŞ 2 DAKİKA SONRA GOMEZ'LE CEVAP VERDİ

Bu pozisyona kadar tek kale oynayan ve Galatasaray'ı adeta sahasına hapseden Beşiktaş yıkıldı. Ancak siyah-beyazlılar hemen toparladı ve Sneijder'in golünden 2 dakika sonra topla buluşan Mario Gomez ceza sahası dışından çok düzgün bir şutla o dakikaya kadar harikalar yaratan Muslera'yı avlamayı başardı. Ve bu golle skor 1-1 oldu.

TÖRE GİRER GİRMEZ GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray karşısında 1-0 geri düşen Beşiktaş, önce Gomez'le 1-1'i yakaladı. 73.dakikada Quaresma'nın yerine giren Gökhan Töre, oyuna girdikten 1 dakika sonra ceza sahası içinde önüne düşen topu bekletmeden kaleye gönderdi ve köşeye giden bu şut ağlarla buluştu. Siyah-beyazlılar bu golle Galatasaray karşısında 2-1 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmiş oldu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri