Beşiktaş Fellaini'yle Anlaştı | Fellaini Ne Zaman İmza Atıyor

İngiliz basını devre arası transfer döneminde kadrosuna Fellaini'yi katmak isteyen Beşiktaş için sürpriz bir iddiada bulundu. Fellaini Beşiktaş'a mı Geliyor?

İngiliz Mirror'da yer alan habere göre; Jose Mourinho, Shakhtar Donetsk'li Fred'i kadrosuna katmak için Marouane Fellaini'yle yolları ayırma kararı aldı.

Haberde Manchester United'ın Beşiktaş ile 10 milyon euroluk bedel karşılığında anlaşma sağladığı iddia edildi.

İddiaya göre; Manchester United'ın son Chelsea mağlubiyetinden sonra Portekizli menajer Mourinho'nun Fellaini'ye maç sonu övgüler yağdırdığı bu sözlerin ise Belçikalı orta sahanın takımdan ayrılacak olması sebebiyle söylendiği yazıldı.

Bu sezon toplamda 9 maçta forma giyen ve 4 gol, 1 asistlik performans sergileyen 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi Temmuz ayında sona eriyor.

KİMDİR

Marouane Fellaini; futbola Standard Liege'de başladı. Bir dönem Galatasaray forması da giyen Ali Lukunku ile aynı dönem de Liege'de forma giyen Fellaini; 2008 yılında İngiliz ekiplerinden Everton'a transfer oldu.

Burada başarılı yıllar geçiren Marouane Fellaini daha sonra Manchester United'a transfer oldu. Belçikalı oyuncu hala Marouane Fellaini; futbola Standard Liege'de başladı. Bir dönem Galatasaray forması da giyen Ali Lukunku ile aynı dönem de Liege'de forma giyen Fellaini; 2008 yılında İngiliz ekiplerinden Everton'a transfer oldu. Burada başarılı yıllar geçiren Marouane Fellaini daha sonra Manchester United'a transfer oldu. Belçikalı oyuncu hala Jose Mourinho yönetimindeki Manchester ekibinde forma giyiyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri