Berfu Yıldız hamile mi? Eser Yenenler'in nişanlısı kaç aylık hamile?

Berfu Yıldız ile Eser Yenenler geçtiğimiz haftalarda nişanlanmıştı. Nişanlandıktan sonra check-up için gittiği hastanede hamile olduğunu öğrenen Berfu Yıldız'ın 3 haftalık hamile olduğu belirlendi.

Berfu Yıldız hamile mi? Eser Yenenler'in nişanlısı kaç aylık hamile?  Berfu Yıldız ile Eser Yenenler geçtiğimiz haftalarda nişanlanmıştı. Nişanlandıktan sonra check-up için gittiği hastanede hamile olduğunu öğrenen Berfu Yıldız'ın 3 haftalık hamile olduğu belirlendi. 

2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında dördüncü olan Berfu Yıldız, check-up yaptırmak için gittiği Maslak'taki bir hastaneden mutlu haberi aldı.

Çok duygulanan çift, üç gün önce de aile arasında yapılan törenle nikah masasına oturdu.

Berfu Yıldız kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Miss Turkey yarışmasıyla tanınan ve binlerce güzel içerisinden dördüncü olan Berfu Yıldız, 1995 yılında İzmit’te dünyaya geldi. Lisansını Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı. Berfu Yıldız 2015 yılındaki Miss International Yarışması'nda da Türkiye'yi temsil etti. Gözlerden uzak bir yaşamı olan Berfu Yıldız, 2019 nisan ayında nişanlandı. 9 Haziran'da kır düğünüyle evlenecek ikili, hazırlıklarını sürdürüyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri