Beren Saat ve Kenan Doğulu sarmaş dolaş görüntülendi

Bir süredir boşanacakları konuşulan ve magazin gündemini meşgul eden Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinden şaşırtan bir fotoğraf geldi. Çift dışarıda gezerken sarmaş dolaş görüntülendi

Boşanma dedikoduları çıkan en son evden ayrılan Beren Saat Kenan Doğulu hakkında sorulan soruların hiçbirine cevap vermemek için bulunduğu ortamdan hızlıca ayrılıyordu. Şimdi ise çift tüm dedikoduları alt üst ederek beraberliğe devam mesaj verdi.

AYLAR SONRA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

Geçtiğimiz haftalarda barıştıkları ve yeniden birlikte yaşamaya başladıkları söylenen çift, evlerinin yakınlarında bir kafeden çıkarken görüntülendi. Mutlu oldukları ve şakalaştıkları görülen oyuncu ile şarkıcı, daha sonra marketin yolunu tuttu. Sabah saatleri olması nedeniyle dışarıya rahat kıyafetlerle çıkan çift, alışverişten sonra evlerine geçti.

BİRBİRLERİNE İHANET ETTİKLERİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Evliliği hakkında aylarca sessiz kalan Beren Saat'in Fransız DJ Maga ile aşk yaşadığı iddia edildi. Maga ile samimi şekilde görüntülendiğini kabul eden Beren Saat'in DJ ile arkadaş olduğu ortaya çıktı. Öte yandan Kenan Doğulu'nun da oyuncu Aslı İşler ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri