Beren Saat, eski sevgilisi Efe Güray'ı unutamıyor

Beren saat 2014 yılında Kenan Doğulu ile evlenmişti. Doğum günü olan 26 Şubat'ta ise Instagram sayfasında yaptığı paylaşım, boşanma iddialarını gündeme getirmişti. Kenan Doğulu dün yaptığı açıklamada "Her şey yolunda" mesajı vermişti. Beren Saat ise son paylaşımıyla kafaları yine karıştırdı.

Kenan Doğulu, 'Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri' töreni öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayarak "Beren sette ve çok yoğun. Yaptığınız her negatif haber istese de istemese de eşimizi dostumuzu üzüyor. Telefonlarımız susmuyor. İyiyiz bir sorun yok, her şey yolunda. Keyfimiz yerinde." ifadelerini kullanmıştı.

Kenan Doğulu'nun 'her şey yolunda' açıklamalarının ardından Beren Saat'ten yeni bir hamle geldi. Ünlü oyuncu vefat eden eski sevgilisi Efe Güray'ın fotoğrafını 'kalp' emojisi koyarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Saat'in bu paylaşımı sonrası bir hayranı, "Unutamadıysan evlenmeseydin." yorumunda bulundu.

EFE GÜRAY KİMDİR?

Beren Saat’in hayatını kaybeden erkek arkadaşı Efe Güray, 1985 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Kısacık ömründe başarıdan başarıya koştu. Henüz 19 yaşına geldiğinde bir arkadaşının kullandığı araçla geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Efe Güray, Beren Saat’in sevgilisiydi. Saat’in ünlü olmasında en büyük etkendi. Beren Saat’i meşhur eden yarışmaya katılmasını o sağlamıştı. Türkiye, Efe Güray’ı sevgilisi Beren Saat yorulmasın diye yarışma sırasında beklerken tanımıştı. Ancak, bir trafik kazası onu hayattan koparmıştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri