Berat Albayrak, bankaların aldığı tedbirler hakkında açıklamalarda bulundu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bankaların aldığı koronavirüs tedbirlerine ithafen sosyal medya platformu Twitter üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Kamu Bankalarımızın bu değerli adımlarına özel bankalarımızın da eşlik edeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya platformu Twitter üzerinden bankaların aldığı koronavirüs tedbirleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. "Alınan kararların hayırlı olmasını diliyorum. Bu dinamik süreçte gerekli adımları atmaya devam edeceğiz." diye konuşan Albayrak, sözlerine şöyle devam etti...

"Koronavirüs salgınının ekonomiye olan etkilerini azaltmak, vatandaşlarımızın işsiz kalmasının önüne geçebilmek ve iş gücü piyasamızı ayakta tutmak için devreye almayı sürdürdüğümüz tedbirler kapsamında Kamu Bankalarımız da sorumluluklarının gereğini yerine getiriyor.

Alınan kararların hayırlı olmasını diliyorum. Bu dinamik süreçte gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. Devlet-millet ve iş dünyası el ele bu badirenin üstünden geleceğiz. Kamu Bankalarımızın bu değerli adımlarına özel bankalarımızın da eşlik edeceğine inanıyorum."

TÜRKİYE’DE VAKA SAYISI GÜN GİTTİKÇE YÜKSELİYOR

Vaka sayılarının artması nedeniyle peş peşe yeni önlemlerin duyurulduğu Türkiye’de son rakamı yine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı. Bakan Koca’nın yaptığı açıklamada yer alan bilgilere göre Türkiye’de vaka sayısı 1236 can kaybı sayısı ise 30 oldu.

GÜN GÜN TÜRKİYE’DE KORONAVİRÜS VAKA SAYISI

10 Mart’ta ilk pozitif vakanın tespit edildiği Türkiye’de yine bu vakanın yakın çevresinden olan kişilere de Kovid-19 bulaşmış ve üçüncü günde vaka sayısı 5’e yükselmişti. Bu günden itibaren Sağlık Bakanı Koca virüsle ilgili güncel rakamları her gün paylaşmaya başlamış ve beşinci günde vaka sayısının 18’e ulaştığını duyurmuştu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri