Bengü'den güzel haber: Anne oluyorum!

Geçtiğimiz yıl Selim Selimoğlu ile evlenen Bengü hamile olduğunu açıkladı. Güzel şarkıcı mutlu haberi sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaştı.

Geçen yıl Selim Selimoğlu ile evlenen Bengü güzel haberi Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Hamile olduğunu açıklayan Bengü: “Evet anne oluyorum. 16 haftalık hamileyim" dedi.

İŞTE BENGÜ'NÜN YAPTIĞI PAYLAŞIM

"Dünyanın en güzel duygusunu sizlerle paylaşmanın zamanı geldi. Evet, anne oluyorum! Bizim bir bebeğimiz oluyor… 16. haftamızdayız ve ben öğrendiğim ilk günden beri tarif etmesi çok zor duygular yaşıyorum... Sanki bu yaşıma kadar yaşadığım tüm duygular bomboş benim için... Kocaman bir sevinç, heyecan, merak, endişe, hepsi bir arada... Allah’ın izniyle ve sizlerin de dualarıyla bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü merakla ve heyecanla bekliyoruz. Bu süreçte sizler de bizim için hep dua edin olur mu? Allah isteyen; bekleyen dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin ve benim gibi hamişleri korusun... Sizi seviyoruz ve ikimiz de öpüyoruz"

Bengü'nün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı.

SELİM SELİMOĞLU KİMDİR?

Aslen Rizeli olan Selim Selimoğlu, 1979 yılında dünyaya geldi. Aile geleneği armatörlük mesleğini sürdüren Selim Selimoğlu, SMAK Makina ve AKSEL OSGB işletmelerinin sahibidir.Geçtiğimiz günlerde Hakan Gence’ye röportaj veren Bengü, “Selim Bey kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?” sorusuna şu yanıtı vermişti: Yaşıtız Selim’le, Rizeli. Annesi çok genç, hatta ona “Abla” diyorum. Selim, “İnsan kayınvalidesine abla mı der” diye kızıyor. Selim’in aileden gelen mesleği armatörlük. Şu an Yalova’da sanayicilik yapıyor. Çeşitli sektörlerde yatırımları var.”

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri