Belediyenin tweeti sosyal medyada rekor kırdı

Eskişehir'in Odunpazarı Belediyesi'nin sosyal medya hesabından, "İlk kez Eskişehir'e gidiyorum,benim için bir öneriniz var mı?" şeklinde soru soran kullanıcıya, "Var,içlik" yanıtı verildi. Belediye hesabının cevabı,binlerce kullanıcı tarafından rekor kırdı.

Geçtiğimiz süreçte sempatik paylaşımlar yapan belediye hesaplarının paylaşımlara bir yenisi daha eklendi,Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin yaptığı paylaşıma kısa sürede rekor beğeni geldi.

"VAR, İÇLİK"

Eskişehir'e ilk kez gideceğini belirten, 'Emre Buluj' adlı kullanıcı, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, Odunpazarı Belediyesi'nin hesabına, "İlk kez Eskişehir'e gidiyorum, benim için bir öneriniz var mı? Size yönlendirdiler" yazdı. Odunpazarı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu'nca yönetilen Twitter hesabından yanıt olarak, "Var, içlik" cevabı verildi.

BİNLERCE KEZ BEĞENİ ALDI

Belediyenin bu paylaşımı, kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından beğenilip, tekrar paylaşıldı. Birçok kişi de paylaşımın altına esprili yorumlar yaptı.

Öte yandan Eskişehir'de hava sıcaklığı, sıfır derecenin altına düşerken, bu sabah başlayan kar yağışı, aralıklarla etkili oldu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri