Belçika - Fransa UEFA Uluslar Ligi maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi?

UEFA Uluslar Ligi'nde futbol heyecanı yarı final karşılaşması ile devam ediyor. Bu kapsamda Belçika ile Fransa karşı karşıya gelecek. Bu maçı izlemek isteyen taraftarlar ise internette Belçika - Fransa UEFA Uluslar Ligi maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi? Sorularını araştırıyor. Cevaplar haberimizde...

UEFA Uluslar Ligi'nde ilk finalist İtalya'yı eleyen İspanya olmuştu. Oynanacak Belçika - Fransa karşılaşması ile ikinci finalist de belli olacak. Bu maçı izlemek isteyen taraftarlar ise internet arama motorlarında Belçika - Fransa UEFA Uluslar Ligi maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi? şeklinde aramalarda bulunuyor. İşte cevaplar...

BELÇİKA - FRANSA UEFA ULUSLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Belçika - Fransa UEFA Uluslar Ligi maçı 7 Ekim 2021 Perşembe günü oynanacak. Karşılaşma saat 21.45'de başlayacak. Bu zorlu müsabaka Torino'da, Allianz Stadyumu'nda oynanacak.

BELÇİKA - FRANSA UEFA ULUSLAR LİGİ MAÇI HANGİ KANALDA? ŞİRELİ Mİ ŞİFRESİZ Mİ?

Belçika - Fransa UEFA Uluslar Ligi maçı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Sporseverler bu zorlu müsabakayı şifreli olarak izleyebilecek.

S Sport, D Smart 78, Kablo TV 240, Tivibu 73, Turkcell TV+ 77, Vodafone TV 11 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri