Bekir Bozdağ'ın Erken seçim barajı hakkındaki açıklaması

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın 3 Şubat 2018 tarihinde yaptığı erksen seçim barajı hakkında açıklamasını haberimizden bulabilirsiniz.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, erken seçim ve seçim barajına dair açıklamalar yaptı. Bozdağ, "Yüzde 10 barajıyla ilgili şu anda bir değişiklik talebi yok kimseden" ifadelerini kullandı.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, geçtiğimiz şubat 2018'de Milliyet gazetesinden Abdullah Karakuş'a konuştu.

Bozdağ, erken seçim ve barajın düşürülüp düşürülmeyeceği konularıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bozdağ, 'Baraj yüzde 10’da kalacak mı?' sorusuna yanıt olarak da şu anda kimseden yüzde 10 barajıyla ilgili değişiklik talebinin olmadığını söyledi.

Erken seçim barajı hakkındaki açıklaması

Yüzde 10 barajıyla ilgili şu anda bir değişiklik talebi yok kimseden. CHP’nin ayrı görüşü olabilir ama bizim hükümetimizde, partimizde bu yönde bir irade yok. Milli Mutabakat Komisyonu’nun yaptığı çalışmalar var. Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Sayın Bahçeli henüz bu çalışmalar üzerinde bir araya gelip konuşmadılar. Bundan sonra bunun kararı verilecek ve arkasından da düzenleme Meclise gelecek.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri