Bedelli askerlik için başvuru ve ödeme süresi yarın sona eriyor!

Bedelli askerlikten yararlanmak isteyen vatandaşlar için başvuru ve ödeme süresi yarın sona ediyor. Başvurular ise askerlik şubeleri veya e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

Bedelli askerlik hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için başvuru ve ödeme süresi için son gün yarın. Başvuru yapmak isteyenler,en yakın askerlik şubelerine veya e-Devlet üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Bilindiği üzere Haziran ayında yasalaşan yeni askerlik sistemile beraber bedelli askerlik uygulaması kalıcı hale geldi.

Bedelli askerlik ücreti ise memur maaş katsayısına endekslenmiş durumda. Hizmetten yararlanmak isteyen adalar bu yıl için 33 bin 230 lira ödemek ile yükümlüler. 

Başvuru için ise son gün 31 Aralık

BAŞVURULAR YARIN MESAİ SAATİ BİTİMİNE KADAR YAPILACAK

Başvuru ve ödeme süreci tamamlandığında kontenjanı aşan bir talep ortaya çıkarsa, 2020'nin ocak ayında kura çekilecek.Mart ayından itibaren de adaylar sırayla askere alınmaya başlanacak.Başvurular için askerlik şubeleri, yılın son günü (yarın) mesai bitimine kadar yapılabilecek.

ÖDEMELER DEVLET BANKALARINA VEYA PTT ÜZERİNDEN YAPILABİLECEK

Başvuru ve ödeme süreci tamamlandığında kontenjanı aşan bir talep ortaya çıkarsa, 2020'nin ocak ayında kura çekilecek. Mart ayından itibaren de adaylar sırayla askere alınmaya başlanacak. Başvurular için askerlik şubeleri, yılın son günü mesai bitimine kadar yapılabilecek.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri