Bayram arifesinde dehşeti yaşattı! Ne eşine ne de oğluna acımadı!

Düzce'nin Yığılca ilçesinde D.A. çıkan tartışma sonrası eşi A.A.'yı ve oğlu M.A.'yı tüfekle vurdu. Olayda A.A. hayatını kaybederken M.A. ise yaralandı. Olay yerinden kaçan zanlı, jandarma ekiplerince ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre olay Yığılca ilçesine bağlı Hacıyeri köyünde meydana geldi. Köye bayramlaşmaya gelen D.A. boşanma aşamasındaki eşi A.A. ile tartışma yaşadı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine A.A. eşi D.A.'ya biber gazı sıktı. D.A daha sonra eline aldığı pompalı tüfekle eşi A.A.'yı ve olayda araya girmeye çalışan oğlu M.A.'yı vurdu.

Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve Jandarma sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları muayenede A.A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayda yaralanan M.A. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan zanlı, Jandarma ekiplerini çalışması sonrası ormanlık alanda tüfekle yakalandı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri