×
  • Anasayfa
  • Finans
  • Güncel
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Yerel
  • Eğitim
  • Teknoloji
  • Din
  • İç Haberler
  • Film ve Dizi
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Çalışma Hayatı
  • Yemek Tarifleri
  • Ne, Nedir
  • Dream Interpretation
  • Tiktok Gündem
  • Biyografi
  • Hava Durumu
  • Hayat ve Yaşam
☰
  • Anasayfa
  • Foto Galeri
  • Faydalı Bilgiler

Bayatlamıyor, lezzetini kaybetmiyor! Toz pudingli kurabiyenizi yiyenler tarif için sıraya girecek!

İkindi çaylarının vazgeçilmezi olacak, yiyenlerin tarif almak için sıraya gidereceği, kıyır kıyır bir kurabiye tarifine hasret kalanlara az malzemeyle kolay bir şekilde yapılacak olan çikolatalı toz pudingli kurabiye tarifi...

21 Temmuz 2022 12:36
19

Tarifinin sır gibi saklanacağı, içindeki malzemeleri öğrenmek için herkesin sıraya gireceği bu kurabiyeyi yapmak için evdekiler dışında ekstra bir malzemeye ihtiyaç duyulmayacak!

29

Pastanede satılanlara taş çıkartacak bir daha hiçbir kurabiyenin bu kadar lezzetli gelmeyeceği kurabiyeyi yapmak için;

39

125 gr. tereyağı

1 çay bardağı sıvıyağ

1 yumurta

1 paket vanilya

1 paket kabartma tozu

2 su bardağı mısır nişastası

6 yemek kaşığı un

1 çay bardağı damla çikolata

49

Verilen bu malzemelerle asla bozulmayacak, bayatlamayacak kurabiyeyi yapmak için izleyeceğiniz adımlar şu şekilde;

59

Yoğurma kabının içerisine oda sıcaklığında eritilmiş olan tereyağı, sıvıyağ ve yumurta ilave edilerek çırpılır.

İyice karışan malzemelerin içine mısır nişastası, un, toz puding, kabartma tozu ve vanilya eklenerek hamur yumuşayana kadar yoğurulmaya başlanır.

69

Kendini alana kadar yoğurulacak olan hamura son olarak damla çikolatalar eklenir.

Dondurma kaşığı veya elle şekil verilecek olan kurabiye hamuru öncede ısıtılmış olan 170 derecelik fırında beyaz halini alana kadar pişirilir.

79

Fırından çıkarılan kurabiyenin yumuşak bir hal alabilmesi için soğuyana kadar bekletilip servis edilmelidir.

89
99
© 2013 - 2024

Bölge Gündem Haber


‧ Anasayfa ‧ İletişim