Başkan " Vehbi Bayraktar" oldu

Pendik Şoförler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu geçtiğimiz pazar günü yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa yeniden Vehbi Bayrakta (…)

Pendik Şoförler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu geçtiğimiz pazar günü yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa yeniden Vehbi Bayraktar seçildi.

Kongrede konuşma yapan Vehbi Bayraktar, kendilerinin karşısına liste çıkarmayarak herkes kesimden destek gelmesini ve kendilerine duyulan güvenden dolayı tüm üyülere ve katılımcılara teşekkür etti. Oda olarak her zaman şoför esnafının yanında olduklarını belirten Bayraktar, "Göreevi devraldığımızdan bu yana üyelerimizin her zaman yanında olduk. Bundan sonra da onların yanında olacağız. Şimdiye kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." dedi.

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'de yaptığı konuşmada, şoföresnafının her daim yanında olduklarını, gerek minibüsçü esnafı gerekse taksici esnafı için önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Kongrede Çeyrek asır görev yapan ve topluma örnek olacak davranışlar sergileyen şoför esnafına birer plaket taktim edildi.

Genel kurula Pendik Belediye Başkanı Dr Kenan Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Şeker, MHP Pendik Belediye Başkan adayı İbrahim Çoşkun, ilçe başkanı İbrahim Çam ve yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda oda başkan ve yöneticileriyle birlikte şoför esnafı da katıldı.

Yapılan Seçimin Ardından Yönetim Kurulu Listesi Şu İsimlerden oluştu

Başkan Vehbi Bayraktar, Fedai Demirbaş, Mustafa Ören, Oktay Erkoruyucu, Musa Altay, Erkan Gündoğdu, Zeki Duran, İsmail Tekdurmaz ve Erdoğan Gültekin. Yedekler. Nimet Gündoğdu, Sabahattin Güler, Aydın Öztürk, Ercan Öcal, Hasip Sancaktar, Ercan Tükoğlu, Kamil Mısırlı, Recep Kargalı ve Sait Mert.

Denetim Kurulu. Onursal Yılmaz, Mustafa Demiriş ve Gökhan Kantin. Yedekler. Ahmet Beşinci, Samet Çetiner ve Zülfikar Tekiroğlu

[gallery ids="3960,3961,3962,3963,3964,3965"]

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri