Haber Global Başak Şengül kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, evli midir? Başak Şengül'ün biyografisi

Televizyon kanallarının başarılı tartışma sunucusu Başak Şengül, izleyiciler ve dinleyiciler merak ederek, Haber Global Başak Şengül kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, evli midir, mesleği ve kariyeri nedir? diye araştırıyor, İşte Başak Şengül'ün hayat biyografisi.

Tam adı Emine Başak Şengül , olan başarılı ve güzel sunucu Televizyon tartışma programlarının aranan beğenilen ve çok başarılı sunucuları arasında gösterilmektedir. Şengül programlardaki hakimiyeti duruşu ile izleyiciler tarafından merak edilerek Haber Global Başak Şengül kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, evli midir, mesleği ve kariyeri nedir? diye araştırıyor, İşte Başak Şengül'ün hayat biyografisi.

BAŞAK ŞENGÜL KİMDİR? BİYOGRAFİSİ VE KARİYERİ

Emine Başak Şengül, 1979 yılında Kütahya'da dünyaya geldi. Küçük yaşlarda ailesiyle beraber İstanbul'a yerleşen Şengül, Pertevniyal Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi'nin İletişim Fakültesi'nde Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu.

Henüz lise yıllarında haberciliğe merak saran Şengül, 2000 yılında üniversitedeyken CNN Türk'te stajyer olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra kanalda 6 yıl boyunca muhabirlik yaptı. 2006 yılında "Gece Görüşü" adlı programın sunuculuğunu üstlendi. Ardından "Farkında Mısınız?" isimli programı hazırlayıp sundu.

2009 yılının nisan ayında Habertürk TV'ye haber spikeri olarak transfer olan Başak Şengül, buradaki yaklaşık 5 aylık sürecin ardından yuvaya geri döndü. CNN Türk'te gün içindeki haber bültenleriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Ayrıca "Bugün" ve "Akıl Çemberi"nin de sunuculuğunu yaptı. Şengül daha sonra Haber Global'e transfer olarak "Mesele" adıyla tartışma programının sunuculuğunu yapmaktadır.

BAŞAK ŞENGÜL EVLİ Mİ?

Başak Şengül'ün evli olup olmadığı bilinmemektedir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Biyografi Haberleri