Bandırmaspor - Pendikspor Maçınının Gelirleri Afrin Şehitlerine

TFF 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor, tüm kulüplere örnek teşkil edecek bir harekette bulundu. Bandırmaspor bu hafta Pendikspor ile karşılaşacağı maçın tüm gelirlerinini Afrin şehit ailelerine bağışlayacağını duyurdu.

TFF 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor bu hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Pendikspor müsabakasından elde edilen geliri Afrin Operasyonunda şehit düşen askerin ailelerine bağışlama kararı aldı. Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Bandırmaspor Kulüp Başkanı Hasan Çakmak, “Yönetim kurulu olarak bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Pendikspor müsabakasının bütün gelirlerini Afrin ’de mücadele sırasında bu canları seve seve feda eden şehitlerimizin ailelerine bağışlama kararı almış bulunmaktayız.

Tüm Bandırmalıları bu maça davet ediyorum. Bu maç şehitlerimizin ailesine katkı sunsun ayını zamanda hemde dostluk maçı olun. Pendikspor taraftarlarını da bu maça bekliyoruz. Bu maçta hem şehitlerimizi anmış hemde ailelerine katkı sunmuş olacağız” dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri