Bakan Kurum'dan büyük müjde: Önümüzdeki ay...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Karadeniz bölgesiyle ilgili büyük eylem planının tamamlandığını ve önümüzdeki ayın ilk haftasında açıklayacaklarını duyurdu. Bakan Kurum eylem planıyla ilgili; " Trabzon, Rize, Ordu, Giresun ilimizde dere güzergahı üzerindeki şu an iklim değişikliği sebebiyle olmaması gereken binaların tespitini de bir ay içinde tamamlayacağız."

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Karadeniz bölgesiyle ilgili büyük eylem planının tamamlandığını ve önümüzdeki ayın ilk haftasında açıklayacaklarını duyurdu.  Bakan Kurum eylem planıyla ilgili; " Trabzon, Rize, Ordu, Giresun ilimizde dere güzergahı üzerindeki şu an iklim değişikliği sebebiyle olmaması gereken binaların tespitini de bir ay içinde tamamlayacağız."

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum:" Trabzon, Rize, Ordu, Giresun ilimizde dere güzergahı üzerindeki şu an iklim değişikliği sebebiyle olmaması gereken binaların tespitini de bir ay içinde tamamlayacağız. İnşallah bu 4 ilimizde bu tespitleri yapıp vatandaşlarımızı sağlam, güvenli konutlarına taşıma sürecine ve yeni inşaatların yapım sürecine bu yıl içinde başlamak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri