Bahar Candan bir deri bir kemik kaldı! İşte son hali!

Bahar Candan bir deri bir kemik kaldı. Sosyal medya fenomeni Bahar Candan'ın son halini görenler gözlerine inanamadı. İşte Benim Stilim programıyla tanınan Candan verdiği kilolarla görenleri şaşkına çevirdi.

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan'ın son hali görenleri şok etti. TV 8'de yayınlanan İşte Benim Stilim programıyla ekranlarda boy gösteren ve sonrasında yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Candan bir deri bir kemik kaldı. Candan'ın bu halini gören takipçileri Bahar Candan anoreksiya mı oldu? sorusunu sordu. 

Bahar Candan yaptırdığı estetik operasyonlar ve verdiği kilolarla bambaşka birine dönüştü. Karantina döneminde zayıflayan Candan'ın son hali şaşkınlık etkisi yaratıyor.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan’ın ortanca kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor. Sesi, tarzı ve kendine has kişiliğiyle sık sık magazin sayfalarına konu olan Bahar Candan, sosyla medyada iddialı paylaşımlarda bulunuyor. Instagram hesabının sadece elitlere yönelik olduğunu dile getiren Bahar Candan, sık sık bahsettiği babasını ise şu sözler anlattı: “Babam eğitimci olmasının yanında dinini yaşayan biri. Namaz kılan, oruç tutan, düşünceleri muhafazakâr bir insan.”

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri