Adına fake hesap açılıp, "Hakan Ural'la benim oyum bir mi?" Tweeti atılan Aysun Kayacı isyan etti!

Aysun Kayacı, adına açılmış fake hesaptan yapılan ve magazin gündemine oturan, "Hakan Ural'la benim oyum bir mi?" Tweet'ine isyan etti. Ünlü oyuncu, isyanını "Bıktım artık" sözleri ile dile getirdi.

Yıllar önce bir televizyon programında "Dağdaki çoban ile benim oyum bir mi?" diyen Aysun Kayacı'nın bu sözü yıllardır gündeme gelmeye devam ediyor. Bu sefer de kim olduğu bilinmeyen bir kişinin Aysun Kayacı adı ile Twitter üzerinden yaptığı ve kısa sürede magazin gündemine oturan paylaşım ile gündeme geldi eski model. 

Aysun Kayacı adından bir fake hesap üzerinden Hakan Ural hakkında, "Hakan Ural'la benim oyum bir mi?" yazılı bir paylaşım yapıldı. Bu paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı. 

"BIKTIM BU TWİTTER'DAN"

41 yaşındaki eski oyuncunun ise bu olaya yanıtı sert oldu. Cengiz Semercioğlu'na yaptığı açıklamada eski model, "Twitter'da adıma açılan sahte hesabı yılda 2-3 defa şikayet ediyorum. Ama sonuç alamıyorum. Adıma açılan sahte hesaptan insanların inancı, işi gücü eleştiriliyor. Ona buna, hatta Cumhurbaşkanı'na bile hakaret ediliyor. Ben böyle biri değilim. Ben inançlı biriyim. Neden insanların inancıyla dalga geçeyim?" ifadelerini kullandı.

 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri