Ayşe Hatun Önal: Çocuk yapma vaktim gelmiş

Konser veren Ayşe Hatun Önal, sahnenin önünde gördüğü çocuklar için, "Bu nasıl bir güzellik. Sizi kaçırsam mı acaba? Benim çocuk yapma vaktim gelmiş" dedi

Kızılağaç Turizm Merkezi’nde 5 yıldızlı bir otelde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen konserde Ayşe Hatun Önal sahneye çıktı.1,5 saat sahnede kalan Ayşe Hatun Önal, söylediği birbirinden hareketli parçalarla yerli ve yabancı tatilcileri coşturdu.

Ayşe Hatun Önal şunları söyledi:

Şarkı aralarında sahne önündeki tatilcilerin çocuklarıyla konuşan Ayşe Hatun Önal, çocukların çok güzel olduğunu belirtti.

Ailelerin çocuklarına sahip çıkmalarını isteyen Ayşe Hatun Önal, "Bu nasıl güzellik. Ben sizi kaçırsam mı acaba? Adım çocuk hırsızına çıkacak. Çocuklara bu kadar ilgi gösterdiğime göre benim çocuk yapma vaktim gelmiş herhalde" dedi.

*Ayşe Hatun Önal daha önce de POSTA gazetesine verdiği röportajda, "Tuba Ünsal taşıyıcı anne olmayı kabul ederse çocuk yapabilirim demişti."

AYŞE HATUN ÖNAL KİMDİR?

Ayşe Hatun Önal, 29 Temmuz 1978 doğumlu Türk şarkıcı ve şarkı yazarıdır. Adana'da doğdu ve liseyi burada okuduktan sonra Anadolu Üniversitesi'ne başladı. 1999'da Miss Turkey'de Türkiye Güzeli seçilerek mankenliğe başladı. Uzun yıllar mankenlik ve sunuculuk yaptıktan sonra şarkıcılığa başladı.

2003'te yayımladığı Sonunda EP'sinde yer alan "Çeksene Elini" şarkısıyla tanındı. 2008'de ilk albümü Sustuysam'ı yayımlayarak çeşitli ödüller elde etti. Albümdeki "Kalbe Ben" şarkısı Billboard Türkçe Top 20'de dokuz numaraya kadar ilerledi. 2014'te "Çak Bir Selam" ve 2015'te "Güm Güm" single'ları Türkiye'de hit olarak listelerde üst sıralara yükseldi. Bu hitler daha sonradan 2017 çıkışlı ikinci stüdyo albümü Selam Dengesiz'de de yer aldı.

Şarkılarını elektronik müzik altyapılarını kullanarak hazırlayan Ayşe Hatun Önal, pek çok şarkısının sözlerini kendisi yazıp besteledi. Alto türündeki sesi, zaman zaman eleştirilere maruz kaldı. Bugüne kadar çeşitli ödül ve adaylıklar elde etti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri