Ayrılık aşamasında olduğu eşinin evine benzin dökerek ateşe verdi! Alev alev yanan daire kullanılamaz hale gelirken dairede yaşayan...

İzmir'in Torbalı ilçesinde, bir binanın 1'inci katında çıkan yakında mahalleliyi korkuttu. O yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Olay İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana geldi. Saat 15:00 sularında Torbalı'da bir binanın 1'inci katında yangın çıktı. Edinilen bilgiye daireyi, eşi ile boşanma aşamasında olan 35 yaşındaki M.C. benzin dökerek yaktı.

EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangını fark eden vatandaşların 112 Acil ekiplerine ihbarda bulunması üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri kontrol altına aldı. Ekipleri müdahalesi sonrası söndürülen yangında ev kullanılamaz hale gelirken, dairede kimsenin olmaması olası bir can kaybını önledi.

Yangını çıkarttığı düşünülen M.C. polis ekipleri tarafından aranırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

İki grup arasında yaşanan "Ne bakıyorsun" gerginliği karakolda bitti! Polisle kovalamaca yaşayan 6 kişi gözaltına alındı!
Kırklareli'de koca dehşeti! Uzaklaştırma kararı olduğu halde eşini silahla vurdu, olaya şahit olan kızı balkondan aşağı atladı!
Son dakika | AFAD duyurdu! Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde korkutan deprem

İç Haberler Haberleri