Ayhan Sefer Üstün kimdir?

Ayhan Sefer Üstün kimdir? İnternette araştırılmaya başlandı. AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda ihraç kararları geldi. AK Parti'de ihraç kararı istenen isimler arasında Üstün'ün de adı geçiyor. Peki Ayhan Sefer Üstün kimdir? Detaylar haberimizde.

Ayhan Sefer Üstün, İnternet üzerinde araştırılmaya başlandı.. AK Parti'de ihraç kararı istenen isimler arasında Üstün'ün de adı geçiyor. Bu durum da arama motorunda "Ayhan Sefer Üstün kimdir?" sorusunun araştırılmasına yol açtı. Peki Ayhan Sefer Üstün kimdir? Ayrıntılar haberimizde.

AYHAN SEFER ÜSTÜN KİMDİR?

21 Ağustos 1970'te Adapazarı'nda doğdu. Baba adı Osman, anne adı Zeynep'tir.

Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.

Serbest avukatlık yaptı. İlim Yayma Cemiyeti, İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Sakarya Şubesi Kurucu Üyeliği görevlerinde bulundu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve AK PARTİ Sakarya Merkez İlçe Kurucu Başkanlığı görevlerini yürüttü.
22, 23 ve 24. Dönemde Sakarya Milletvekili seçildi. 22 ve 23. Dönemde Anayasa Komisyonu Başkanvekilliği ve AK PARTİ Grup Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 24. Dönemde İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanlığı yaptı.

Orta düzeyde Almanca bilen Üstün, evli ve 3 çocuk babasıdır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri