AVM'ler kapanacak mı 25 Ocak 2022? AVM'ler açık mı kapalı mı, kaçta kapanacak?

Kar yağışının etkisini artırması ile dün AVM'ler erkenden kapatılmıştı. Bunun üzerine ise vatandaşlar bugünü merak etmeye başladı. Peki AVM'ler kapanacak mı 25 Ocak 2022? AVM'ler açık mı kapalı mı, kaçta kapanacak? Cevaplar haberimizde...

Özellikle İstanbul'da dün itibariyle etkisini artıran ve vatandaşlara zor anlar yaşatan yoğun kar yağışı nedeniyle birçok yer erken kapanmış ve AVM'ler de saat 19.30'a kadar açık kalmıştı. Bugün de etkisini sürdüreceği öğrenilen kar yağışı sonrası internette AVM'ler kapanacak mı 25 Ocak 2022? AVM'ler açık mı kapalı mı, kaçta kapanacak? Şeklinde araştırmalar yapılmaya başlandı. İşte o sorulara ilişkin cevaplar...

AVM'LER KAPANACAK MI 25 OCAK 2022?

AVM'lerin durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dün yaptığı açıklama ile AVM'lerin saat 19.30'da kapanacağını aktaran İstanbul Valisi Ali Yerlikaya bugün için herhangi bir duyuruda bulunmadı. Ancak ilerleyen süreçte hava şartlarının olumsuz seyrine devam edeceği bilgisinin ardından AVM'lere yeniden erken kapatılma kararı alındı.

AVM'LER AÇIK MI KAPALI MI, KAÇTA KAPANACAK?

Dün yapılan duyuru ile birlikte birlikte saat 19.30'da kapanan AVM'ler bugün sabah itibarıyla yeniden hizmete açılmıştı. Şu an için yeni bir açıklama olmamasıyla beraber AVM'ler hala açık durumda. Normal çalışma saatleri sabah 10.00 ile gece 22.00 olan AVM'ler hakkında yapılan son değerlendirmelerin ardından bu akşam 18.00 itibarıyla kapatılması kararı alındı.

Son yapılan değerlendirmelerin ardından İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Şekib Avdagiç "İstanbul’da devam eden hava şartları dikkate alınarak Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, TAMF ve BMD Başkanları ile yapılan değerlendirme sonunda, İstanbul’da AVM’lerin bugün 18.00’de kapanması konusunda tavsiyede bulunulmasında mutabakat sağlanmıştır." açıklamasında bulundu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri