Aslı'nın evlilik şartını kabul etti!

Ünlüler camiasının beğenilen çiftlerinden Murat Boz ve Aslı Enver evlilik şartıyla tekrar bir araya geldiler. Aslı Enver'in barışma şartı olarak evliliği sunmasının ardından Murat Boz'da hazır olduğunu söyledi.

Magazin dünyasının sevilen çiftlerinden olan Murat Boz ve Aslı Enver ilişkilerini evlilikle taçlandırmaya karar verdi. Murat Boz'la Aslı Enver 2,5 yıllık ilişkilerinde 3 kere ayrılık yaşamışlar ve son ayrılıklarından 10 ay sonra geçtiğimiz günlerde barışma kararı almışlardı. Barışmanın ardında ise sevenlerini mutlu edecek bir şart ortaya çıktı.

MURAT ARTIK HAZIR

Nisan ayında evliliğe hazır olmadığı için kız arkadaşından ayrılan Murat Boz, sevgilisinin kapısını bu kez nikah masasına oturmak için çaldı. Aslı Enver ise evlilik şartıyla ilişkisine yeniden şans verdi.

Bir dargın bir barışık çiftin, birliktelik faslını çok uzatmadan evlilik hazırlıklarına başlayacağı iddia ediliyor.

DOSTLARI SAYESİNDE

Yakın dostlarının da araya girmesiyle yeniden görüşmeye başlayan Enver ile Boz, ayrılığa daha fazla dayanamayıp 10 ay sonra resmen barışmıştı.

''HAYATIMDA YENİ KARARLAR ALDIM''

Murat Boz geçtiğimiz günlerde Enver ile barışması hakkındaki sorulara, “Evet barıştık, mutluyuz. Artık özel hayatım hakkında konuşmayacağım” açıklamasını yaptı. Popçu, daha fazla soru sorulmasına fırsat vermeden aracına binmişti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri