Aslıhan Doğan Turan'dan peş peşe itiraflar!

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, katıldığı bir Youtube programında samimi açıklamalarda bulundu. Doğan, "Benim hayatımın bilinmeyen bir kısmı var" ifadelerini kullandı.

Futbolcu Arda Turan ile 2018 yılında yaptığı evlilikle tanınan Aslıhan Doğan Turan, Mert Vidinli'nin konuğu oldu. Katıldığı programda Doğan'dan peş peşe itiraflarda bulundu.

"BEN ÇOK AİLECİYİM"

Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan Aslıhan Doğan paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Katıldığı programda bilinmeyenlerinden bahsederken,özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Aslıhan Doğan Turan, şunları söyledi: "Her gün saat 07.00'de kalkarım. Akşam 22.00'da yatmış olurum. Ayrıca "Mutfakta iyi olmaya çalışıyorum. Ama el lezzetim Dilan kadar iyi değil. Ben çok aileciyim. Arda'nın ailesiyle hep beraberim. "

"HAFTADA BİR BAYRAMPAŞA'YA GİDERİM"

Sözlerine devam eden Doğan, "Bir de benim şöyle bir şeyim var, haftada bir Bayrampaşa'ya giderim. Orada vakit geçirmeyi seviyorum. Çocuklarım orada o kadar mutlu ki, babaannesiyle ve dedesiyle o kadar güzel vakit geçiriyorlar ki... Benim o anda onları izlemek hoşuma gidiyor. O yüzden Bayrampaşa'yı rutin hale getirdim."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri