Aslı İşler'den ilk açıklama geldi

Kanal D'de yayınlanan '2.Sayfa' programında Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin ihanet yüzünden boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. O iddialara Aslı İşler'den yanıt geldi

Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun ayrılık nedenleri hakkında Kanal D'de yayınlanan "2.Sayfa" programında şaşırtan bir iddia ortaya atılmıştı.

Dün canlı yayında Kenan Doğulu'nun Beren Saat'i oyuncu Aslı İşler ile aldattığı konuşulmuştu.

Kenan Doğulu ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Aslı İşler , sosyal medya hesabından hakkında çıkan haberleri yalanladı.
26 yaşındaki genç oyuncu  "Bugün adımı ve fotoğraflarımı kullanarak gerçeklik payı olmayan, 'iddia edildi' denilerek çıkan haberler asılsızdır" açıklamasında bulundu.

ASLI İŞLER KİMDİR?

Aslı İşler Kimdir: 16 Ağustos 1993 İstanbul doğumlu olan Türk reklam ve dizi oyuncusu olan Aslı İşler bir çok dizide rol almıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi almıştır, Ardından Haliç Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünü kazanıp, başarıyla mezun olmuştur.

Bir İstanbul Masalı, Acemi cadı ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol alan Aslı İşler bir çok sinema filminde de rol bulmuştur. Son günlerde gittiği bir gece kulübünde Murat Boz ile eğlenen ve ardından birlikte ayrılan Aslı İşler Murat Boz ile yeni sevgili olmuştur. Ne diyelim hayırlı uğurlu olsun..

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri