Asgari ücret 4 bin TL mi olacak? CHP Lideri Kılıçdaroğlu rakamı duyar duymaz harekete geçti!

Asgari ücret beklentilerinin 4 bin TL olması gündemdeyken, CHP lideri Kılıçdaroğlu vakit kaybetmeden harekete geçti. Belirlenen rakamın 4 bin TL veya üzeri olacağını tahmin eden Kılıçdaroğlu, beklentileri daha da yüksek tutup, "Asgari ücret 5 bin 500 TL olmalı" ifadelerini kullandı. Bu ifadeleri "Asgari ücret 4 bin TL mi olacak?" sorularını beraberinde getirdi.

Milyonların gündeminde olan asgari ücret rakamları, henüz açıklanmadı. Çalışanlar yeni ücret için 4 bin TL ve üzeri tahminlerinde bulunurken CHP lideri Kılıçdaroğlu, açıklanacak olan rakamların üstünde fikir sunup halkı algı oyunlarıyla galeyana getirmeye çalıştı. Asgari ücret için "5 bin 500 TL olmalı" diyen Kılıçdaroğlu'nun bu önerisi, akıllara "tahminler doğru mu?" sorusunu getirdi.

ASGARİ ÜCRET 4 BİN TL Mİ OLACAK?

Tahminler 3 bin 500 ve 4 bin TL arası gidip gelirken, Kılıçdaroğlu'nun bu önerisi akıllara tek bir soru getirdi. Geçtiğimiz günlerde Abdulkadir Selvi'nin "Asgari ücretin 4 bin 20 veya 4 bin 70 olacağı yönünde duyumlar aldım" demesinin ardından, gözler  Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun açıklayacağı karara çevrildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri