Asena Keskinci kimdir? Nereli, Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı?

'Bez Bebek' dizisinin küçük oyuncusu Yağmur büyüdü. Bir dönemin fenomen dizilerinden olan Bez Bebek'in küçük oyuncusu Asena Keskinci yıllar sonra yeni diziyle ekranlara dönüyor. Peki Asena Keskinci kimdir? Nereli, Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? Detaylar haberimizde...

'Bez Bebek' dizisindeki rolüyle tanınan küçük oyuncu Asena Keskinci, son haliyle herkesi şaşırttı. Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterine can veren ve  'Aşk Tesadüfleri Sever' filmindeki performansıyla da dikkat çeken Asena, sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çekmeye başladı. Peki Asena Keskinci kimdir? Nereli, Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? İşte ayrıntılar...

Kızıl saçları ve sevimli halleri ile tanıdığımız Asena Keskinci 19 yaşına girmek için gün saymaya başladı. 

Bir çok dizi ve filmde yer alan Keskinci son olarak Nuri Bilge Ceylan’ın 'Ahlat Ağacı' filminde ‘Yasemin’ karakterini canlandırmıştı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda oyunculuk öğrenimine devam eden Keskinci, kendisine Yıldız Kenter’in ilham verdiğini belirtiyor.

Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken genç oyuncunun değişimi görenleri şaşırtıyor.

Sosyal medyada oldukça aktif olan Asena Keskinci'nin, Instagram'da 117 bin takipçisi bulunuyor.

ASENA KESKİNCİ KİMDİR? NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Tam ismi, Reyhan Asena Keskinci olan Asena Keskinci 2001 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Oyuncu Asena Keskinci, 4 yaşından bu yana oyunculuk yapıyor. Bez Bebek dizisinde  canlandırdığı Yağmur rolüyle tanınan Asena Keskinci, kariyerinin en parlak dönemini yaşamıştır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nde okumuştur.

En son 2018 yılında yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan’ın üstlendiği Ahlat Ağacı isimli sinema filminde rol almıştır. 

HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Bugüne kadar; Yadigar, Aliye, O Kadın, Aman Annem Görmesin, Yol Arkadaşım, Hırsız Polis, Bez Bebek, Pelin ve Köstebekgiller, Dedemin Dolabı, O Kadın, Parmaklıklar Ardında, Bir Aşk Hikayesi, Aşk Tesadüfleri Sever, Bir Aşk Hikayesi ve Arapsaçısı isimli projelerin oyuncu kadrosunda yer almıştır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri