Arda Turan'dan tepkiye neden olan paylaşım! Bayramları karıştırdı

Arda Turan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisi üzerine Arda Turan sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı.

Futbolcu Arda Turan paylaştığı video ile sosyal medyada olay oldu.

Arda Turan, videoda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

ARDA TURAN'A SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Arda Turan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı karıştırınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

Arda Turan'ın bayramları karıştırması sosyal medyada gündem olurken birçok kişi tepki gösterdi.

TEPKİLERİN ARDINDAN ARDA TURAN'DAN AÇIKLAMA

Arda Turan, tepkiler üzerine yaptığı Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Bir günde yüzlerce video isteği geliyor. Doğum günü, bayram, özel günler v.s. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum. Ramazan ayı, iftar vakti, oruç tutuyorum. İnsanlık hali... İnsan dalabilir. Bunda bu kadar büyütülecek bir şey yok. Umarım bunu konu eden insanlar hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatını bulurlar." ifadelerini kullandı.

Turan peşinden yaptığı paylaşımda ise "Kolejin adını da yanlış söylemişim videoda, onu hiç söyleyen yok" ifadesine yer verdi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri