Arda Turan için Japonya iddiası

Devre arasında Başakşehir ile sözleşmesini fesheden Arda Turan, şu ana kadar herhangi bir takımla anlaşma sağlayamadı. Deneyimli futbolcu hakkında birçok iddia gündeme gelirken, son olarak Japonya Ligi takımlarından Urawa Reds ile görüşme halinde olduğu öne sürüldü.

Fatih Terim ile arasını düzelttikten sonra adı Galatasaray ile anılmaya başlayan Arda Turan, yönetimin transfere olumlu bakmaması nedeniyle eski takımına geri dönemedi. Bu süreçten sonra Arda Turan ile ilgili olarak birçok iddia gündeme gelirken bunlara bir yenisi daha eklendi. 

Barcelona'nın oyuncusu olarak görünen fakat Barcelona'da forma giyme şansı zor olan Arda Turan için Japonya'dan teklif olduğu öne sürüldü. Japon ligi takımlarından Urawa Reds'in deneyimli oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi. Arda Turan'ın da deneyimli futbolcuların bulunduğu Japonya ligine gitmeye sıcak baktığı aktarıldı. Geçtiğimiz yıl Japonya liginde istediği başarıyı elde edemeyen Urawa Reds yöneticileri bu bağlamda Arda Turan transferini önemli olarak görüyor.

David Villa, Damiao İniesta, Vermaelen ve Jo gibi tecrübeli futbolcular da Japonya liginde forma giyiyor. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri