Arda Turan, Galatasaray'a geri dönüyor mu?

Galatasaray'da Arda Turan tartışmaları devam ediyor. Galatasaray taraftarları sosyal medya üzerinden eski futbolcuları için yönetime çağrı yapıyor. #ARDAGelmezseSizGidersiniz etiketiyle paylaşımlarda bulunan taraftarlar yönetime göndermede bulunuyor.

Galatasaray'ın kulüpte olmamasına rağmen en çok konuşulan ve tartışılan ismi olan Arda Turan'ın tartışmaları bitmiyor. Galatasaray taraftarları bugün sosyal medya hesaplarından yaptıkları çağrı ile Arda Turan'ı yine sarı-kırmızılı takımın bir numaralı gündem maddesi haline getirdi. 

Twitter üzerinden #ARDAGelmezseSizGidersiniz etiketiyle paylaşımlarda bulunan taraftarlar yönetime göndermede bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Barcelona ile olan sözleşmesi resmen biten Arda, tekrar Galatasaray'ın gündemine girmişti. Fatih Terim'in oyuncuyu istediği belirtilirken, yönetimin bu transfere onay vermediği söyleniyor. 

KULÜPTEN YALANLAMA

Galatasaray resmi açıklama yaparak Arda transferini bir kez daha yalanladı. Kulüpten yapılan açıklamada '"Başkanımız Mustafa Cengiz ile teknik direktörümüz Fatih Terim'in bir toplantı yaptığı ve profesyonel futbolcu Arda Turan'ın kulübümüze transferi hakkında görüştüğüne dair yapılan haber tamamen hayal ürünü olup söz konusu haberde ifade edildiği gibi bir toplantı ve transfer konuşması gerçekleşmemiştir." ifadelerine yer verildi.

ARDA'DAN GÖNDERMELİ PAYLAŞIM

Bu açıklama üzerine Galatasaray formalı paylaşım yapan Arda, '"Çok şükür bana bir ömür yeter." ifadelerini kullandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri