Arda Turan, eşine verdiği yanıtla şaşırttı "Sen adamı çürütürsün"

Arda Turan Aslıhan Doğan Turan'ın YouTube kanalında yayınlanan videosuna konuk oldu. Eşinin sorularına yanıt veren Arda Turan, "Bana sinir oluyor musun?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi kahkahaya boğdu.

Aslıhan Doğan Turan, YouTube kanalında eşi Arda Turan'ı konuk etti. Eşinin yönelttiği soruları yanıtlayan Arda Turan  "Bana sinir oluyor musun?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı. 

YouTube kanalı açarak videolar çeken 2 çocuk annesi Aslıhan Doğan, son videosunda eşi Arda Turan'ı konuk aldı. Aslıhan, takipçilerinin merak ettiği soruları sorarak eğlenceli vakit geçirmek istedi. Ayrıca eğlenceli halleriyle dikkat çeken Arda Turan, eşinin merakla sorularına da içtenlikle cevap verdi.

"EN BAŞTAN GELEN BİR ŞIMARIKLIK VAR"

Arda Turan eğlencenin ve neşenin önemli olduğuna vurgu yaparak, evliliklerinde eşinin ve kendisinin eğlenceli olduklarını ve bu yüzden mutlu bir yuvalarının olduğunu söyledi. Galatasaraylı futbolcu, eşinin "Şımarık biri misin?" sorusuna "Sonradan olmadım ama en baştan beri gelen bir şımarıklık var. Sen de gazeteciler gibi ağzımdan manşet almaya çalışıyorsun" diyerek espri yaptı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri