"APO sinirlenirse vay halinize!" tehdidini savuran Pervin Buldan, babasının ölümü ardından manşetlere sinirlendi! "Kulun aldığı cana sevinemem"

HDP'li Pervin Buldan, babasının ölümü ardından Yeni Akit gazetesinin manşetine tepki gösterdi. "Siz kendinize yakışanı yaptınız" diyen HDP'li başkan, "Allah'ın da, kulun da aldığı cana sevinmedim, sevinemem" dedi. Buldan'ın bu cümleleri Türk halkında tepki uyandırdı.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın geçtiğimiz gün babası Halis Yüzer, geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti. Gazetelere manşet olan vefat haberini Yeni Akit gazetesi "Terör sevici Pervin Buldan'ın babası öldü" şeklinde yayınladı. Bu başlığa öfkelenen Buldan ise "Siz kendinize yakışanı yaptınız" diyerek, bahsi geçen gazeteye sitem etti.

"CANIN YANDI DEĞİL Mİ?"

Pervin Buldan babasının vefat haberini paylaşarak "Hiçbir zaman ne Allah’ın ne de kulun aldığı cana sevinmedim, sevinmem, sevinemem. Ama siz sadece kendinize yakışanı yaptınız." ifadeleriyle başlığa tepki gösterdi.

Buldan'ın çıkışını yanlış ancak haklı bulanlar, "Canın yandı değil mi? Kulun da Allah'ın da aldığı cana sevinemem demişsin, bizim şehitlerimiz her gün kan akıtırken de üzülüyor musun?" şeklinde yorumda bulundu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri