Annenin yaptığı şoke etti! Kızı doğumdayken damadıyla cinsel ilişkiye girdi!

İngiltere'nin Warwickshire kentinde yaşayan Alyssa-Mae isimli kadın, hastanede çocuğuna doğum yaptığı sırada sevgilisinin annesiyle birlikte olduğunu öğrendi. Yaşananları TikTok hesabı üzerinden anlatan kadın 12 milyon izlenmeye ulaştı.

21 yaşındaki Alyssa-Mae isimli kadının anlattıkları ülke gündemine düştü. Kadın TikTok hesabı üzerinden bir video yayınladı. 25 yaşındaki erkek arkadaşı ile 7 senelik mutlu bir birlikteliği olduğunu söyleyen Alyssa-Mae öğrendiklerinin ardından ilişkisini bitirme kararı aldı.

BAŞTA İLGİLİYDİ, SONRADAN ALDATTI

TikTok hesabından yaptığı paylaşımda, ilk başlarda iyi biri olduğunu ve kendisi ile sürekli ilgilendiğini fakat sonrasında giderek ilginin bittiğini ve başka kadınlara yöneldiğini anlattı. Birçok defa aldatıldığını belirten Alyssa-Mae, sözüne güvenerek kendisini affettiğini söyledi.

MEŞGULÜM DİYEREK DOĞUMA GELMEDİ

İngiliz kadın, ikinci çocuğunu doğurmaya hazırlanırken başına ilginç şeyler geldiğini anlattı. Erkek arkadaşını doğumhaneye girmeden önce aradığını fakat meşgul olduğunu söyleyerek doğuma gelmediğini ifade etti.

ASIL OLAY KAMERA KAYITLARINDAN SONRA ORTAYA ÇIKTI

Komşusunun gösterdiği kamera kayıtlarının ardından ise asıl olay ortaya çıktı. Annesinin erkek arkadaşının evine girip çıkarken fark edildiğini belirten Alyssa-Mae, kendisinin durumdan şüphelenerek erkek arkadaşının telefonlarını karıştırdığını belirtti.

Annesiyle cinsel içerikli mesajlaşmalarını gördüğünü söyleyen Alyssa-Mae, dünyasının başına yıkıldığını ve hastanede doğum yaptığı gün de ilişkiye girmiş olduklarını söyledi.

Olayın ardından erkek arkadaşından ayrıldığını ifade etti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri