Ankara'daki terör saldırısına ilişkin Yeni Fotoğraflar Gün Yüzüne Çıktı

AA, Ankara'daki terör saldırısını gerçekleştiren canlı bombaların güvenlik kameralarından elde edilen fotoğraflarına ulaştı.

Anadolu Ajansı (AA), Ankara Garı önündeki terör saldırısı soruşturması kapsamında gözaltına alınan kişilerin adreslerinde ele geçirilen silah, patlayıcı ve diğer malzemelerin yanı sıra saldırganların, sonucu elde edilen fotoğraflarına ulaştı.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELERİ AÇIKLAMIŞTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmaya ilişkin dün yazılı açıklama yaparak, soruşturmanın geldiği aşama hakkında bilgiler vermiş, şüphelilerin adreslerinde ele geçirilen silah, patlayıcı ve diğer malzemeleri sıralamıştı. Açıklamada, canlı bomba eylemini gerçekleştiren kişilerden birinin Yunus Emre Alagöz olduğu, diğer canlı bomba eylemcisinin teşhisinin fotoğrafla yapıldığı, açık kimliğinin belirlenmesi için çalışıldığı ve bu kişinin eylem için Türkiye'nin güney sınırlarına komşu bir ülkeden geldiği aktarılmıştı.

AA FOTOĞRAFLARA ULAŞTI

Anadolu Ajansı, soruşturma kapsamında gözaltına alınan kişilerin adreslerinde ele geçirilen silah, patlayıcı ve diğer malzemelerin fotoğrafları ile saldırganların, güvenlik kameralarından elde edilen fotoğraflarına ulaştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri