Ankara Keçiörengücü 0-1 Altay

TFF 1. Lig 4. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında karşılaştığı Altay’a 1-0 mağlup oldu.

TFF 1. Lig'de 4. hafta maçları oynanıyor. 4. haftada Ankara Keçiörengücü, Altay'ı ağırlayacak. İki takım arasındaki son maçı, Keçiörengücü 2-0 kazanmıştı. Bu sezona da iyi giren Ankara ekibi, 3 maçta topladığı 7 puan ile 3. sırada yer alıyor. Altay ise TFF 1. Lig'de oynadığı son 3 maçında, 4 puan toplayabildi. Peki, Ankara Keçiörengücü - Altay maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

KEÇİÖRENGÜCÜ - ALTAY MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

TFF 1. Lig'in 4. hafta mücadelesinde Keçiörengücü, Altay'ı ağırlıyor. İki takım arasındaki maç, 3 Ekim Cumartesi günü saat 14.00'de oynanacak. Karşılaşma, Keçiören Aktepe stadında hakem, Mert Güzenge'nin yönetiminde geçecek. Mert Güzenge'nin yardımcılıklarını ise Erkan Akbulut ve Oğuz Kağan Çalışır üstlenecek. 

HANGİ KANALDA?

TFF ve TRT'nin yayın hakları anlaşması üzerine bu sezon tüm TFF 1. Lig maçları TRT ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanıyor. 3 Ekim Cumartesi günü saat 14.00'de oynanacak olan Keçiörengücü - Altay maçı ise TRT Avaz kanalından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Stat: Aktepe
Hakemler: Mert Güzenge x, Erkan Akbulut x, Oğuz Kağan Çalışır x
Ankara Keçiörengücü: Metin Uçar xx, Abdulkadir Korkut xx, Osman Keçelioğlu xx, Fatih Selimhan Solmaz xx, Soner Gönül xx, Burak Aydın x (Erdal Öztürk dk. 46 x), Uğur Utlu xx, Süleyman Olgun xx (Mustafa Tahir Babaoğlu dk. 88 x), Cem Ekinci xx, Dodoo x (Barış Alper Yılmaz dk. 46 x), Kone x (İrfan Akgün dk. 90+2 ?)
Yedekler: Muhammed Birkan Tetik, Emre Uğur Uruç, Alabi, Ilır Mustafa
Altay: Burak Öğür xx, Tolga Ünlü xx, İbrahim Öztürk xx, Lokman Gör xx, Özgür Özkaya xx, Scuk xx (Thiam dk. 85 x), Yılmaz Özeren xx, Kappel xx (Regattin dk. 61 x), Erhan Çelenk xx (Rıdvan Şimşek dk. 85 x), Ziya Alkurt xx, Paixao xx (Gnanduillet dk. 81 xx)
Yedekler: Cihan Topaloğlu, Kazımcan Karataş, Çağlar Birinci, Eren Erdoğan, Kuban Altınbudak, Kadir Yazıcı
Gol: Gnanduillet (dk. 81) (Altay)
Sarı kartlar: Osman Keçelioğlu, Uğur Utlu (Ankara Keçiörengücü), Tolga Ünlü (Altay)
 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri