Andrea Bocelli açıkladı: Pandemi beni ve ailemin bazı üyelerini etkiledi

Dünyaca ünlü tenor ve besteci Andrea Bocelli, Facebook hesabından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını ve tedavisinin ardından tamamen iyileştiğini duyurdu.

Dünyaca ünlü tenor ve besteci Andrea Bocelli, Mart ayında koronavirüse yakalandığını ve tamamen iyileştiğini Facebook hesabında yaptığı paylaşımda açıkladı.

Andrea Bocelli, koronavirüs ile ilgili yapılan araştırma için hastaneye giderek kan bağışında bulundu.

Bocelli, bağışın sonrası Facebook hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Dünyayı sarsan pandemi az da olsa beni ve ailemin bazı üyelerini etkiledi. Mart ayının sonunda, hızlı bir şekilde iyileşecek kadar şanslıydık. Covid-19 tedavisine yardımcı olmak amacıyla kan bağışıyla ilgili teklife yanıtım hemen ‘evet’ oldu.”

ANDREA BOCELLİ KİMDİR?

22 Eylül 1958'de Lajatico, Pisa'da doğan Andrea Bocelli, tenor, söz yazarı, besteci ve albüm yapımcısıdır.

Andrea Bocelli, 1982 yılından bu yana hem pop hem de klasik müzikten 15 solo stüdyo albümü, üç büyük hit albümü ve dokuz opera kaydetti.

Andrea Bocelli'nin dünya çapında 90 milyondan fazla albüm satışı vardır.

Bocelli, crossover sanatçısı olarak ismini duyurmuştur. "Con te Partiro" adlı parça ile Avrupa ülkelerinin birçoğunda müzik listelerinin başına yerleşmiştir.

Anderea Bocelli'nin henüz 12 yaşındayken geçirdiği bir kaza sonucunda iki gözü de kör olmuştur. Andrea Bocelli, eşi Enrica'dan boşanmış, iki erkek çocuk babasıdır.

Andrea Bocelli, hukuk fakültesi mezunudur. Ayrıca dünyanın en iyi üçüncü tenoru olarak kabul edilir.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Andrea Bocelli, ilk online konserini "Umut İçin Müzik" adıyla 12 Nisan 2020'de YouTube ve kişisel web sitesinde canlı yayımlanmak üzere Milano katedralinde vermiştir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri