Anadolu Yakası Belediye Başkanları, sorun ve taleplere çözüm aradı

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in ev sahipliğinde yapılan toplantıda, başkanlar gündemi değerlendirerek vatandaşların istek ve taleplerine, nasıl daha iyi hizmet verebiliriz, şeklinde çözüm yolları arandı.

Belediyeler arasında; uygulamada birliktelik, koordinasyon, yardımlaşma, diyalog, uluslararası kurumlarla amaçları doğrultusunda işbirliği ve bilgi alışverişinin sağlanması amacıyla 14 yıldır gerçekleştirilen toplantıların bu ayki ev sahibi Sultanbeyli oldu.

Çalışma Ofisi’nde gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Öztunç, Sultanbeyli İlçe Başkan yardımcısı Bilal Turan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı katıldı.

Belediye başkanları, gündemi, yerel yönetim alanındaki yeni gelişmeleri masaya yatırdı. Başkanlar belediyelerin sorun ve taleplerine ortak bir akılla çözüm yolları aradı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri