Amerika'ya giden Aleyna Tilki'den 'Günaydın' pozu

Amerika'ya eğitim için giden Aleyna Tilki sosyal medya hesabından günaydın pozu paylaştı. Binlerce beğeni alan Aleyna Tilki resmin altına günaydın yazarak takipçileriyle paylaştı

Renkli kişiliğiyle müzik piyasasında dikkat çekici bir yerde olan Aleyna Tilki, eğitim için zaman zaman Amerika’ya uçuyor. Geride bıraktığımız gün annesiyle birlikte gittiği havalimanından fotoğraf paylaşan ve Amerika’ya uçan Tilki, ayağının tozuyla gittiği Amerika’dan fotoğraflar paylaşıyor.

SON POZU YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ve takipçileriyle bol bol fotoğrafını paylaşan Aleyna Tilki, karelerine düştüğü yorumlarla da dikkat çekiyor. Ancak genç şarkıcı bu defa dili dışarıda verdiği pozla gündemde. Tilki’nin ‘Günaydın’ notunu düştüğü kareye bazı takipçileri ‘Bu poz yakışmadı’ şeklinde yorumlar yaparken bazıları da genç kızın özgür tavırlarından hoşlandığını yazdı.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Katıldığı bir yarışma programında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur. Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir.

Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur. Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri