Alpi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanelerinden Kuaförlere, siperlikli 2 bin maske bağışı

Yeni tip koronavirüs (Kovid- 19) ile mücadelede Pendik’teki kadın ve erkek kuaförlerine destek olmak isteyen Pendik’in önde gelen iş insanı Murat Şahin, Pendik Kadın ve Erkek Kuaförleri Esnaf odasına 2 bin siperlikli maske bağışında bulundu.

Siperlikli maske teslimini Alpi Ağız ve Diş Sağlığı yönetim kurulu başkanı Murat Şahin adına Alpi Pendik Şubesi müdürü Ersan Karabulut teslim etti.

KUAFÖRLER TEŞEKKÜR ETTİLER

Konuyla ilgili açıklama yapan Pendik Erkek ve Kadın Kuaförleri Esnaf Odası Başkanı Sadık Türker, "içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde koronavirüsten korunmada çok önemli gördüğümüz temininde gerçekten zorlandığımız bir ürünü Murat bey sağ olsun büyük bir incelik göstererek  destek amacıyla hibe etti. Kendisine tüm Pendikli kuaförler olarak çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Alpi Ağız ve Diş Sağlığı yönetim kurulu başkanı Murat Şahin, Pandemi sürecinde hastalarına hiçbir mağduriyet yaşatmadan kesintisiz, 24 saat hizmet verdiklerini, İstanbul’da 24 saat hizmet veren sayılı diş hastanelerin olduğunu aktardı. Bu hizmeti verirken de hiçbir ticari amaç gütmediklerini altını çizdi.

Ayrıca Şahin sperlik teminiyle ilgili olarak ise şunları kaydetti; “Bizler bu süreçte bu dönemi en az yararla atlatmayı ümit ediyoruz.  Alpi ağız ve diş sağlığı hastaneleri olarak bu sıkıntılı günlerde salgının engellemesi amacıyla insanlarla temasın çok yakın olduğunu düşündüğümüz tehlikeli olarak gördüğümüz kadın ve erkek kuaförlerine bunları hibe etmeyi uygun gördük.  Amacımız salgının yayılmamasını sağlamaktır. Allah  yardımcıları olsun.” dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri