Alpay Özalan'dan Ümit Özdağ'a zehir zemberek sözler! "İstediğini alamayınca mı vatansever oldu?"

Alpay Özalan, sosyal medya hesabından son günlerde mülteci açıklamalarıyla gündem olan Ümit Özdağ'a veryansın etti. "İstediğini alamayınca mı vatansever oldu?" diyen Özalan, Özdağ'ın makam sahibi olamadığı için bu tür polemiklerle gündeme gelmeye çalıştığını iddia etti.

Gündeme dair açıklamaları ve sert eleştirileriyle meşhur olan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, sosyal medya hesabından mülteci açıklamaları ve Süleyman Soylu ile aralarında geçen tartışma sebebiyle gündem olan Ümit Özdağ için, "İstediğini alamayınca mı vatansever oldu? Makam verilse Canan Kaftancıoğlu ile halâ ortaktı. Ümit Özdağ budur" ifadelerini kullandı.

"ÜMİT ÖZDAĞ'IN AKŞENER'DEN HİÇBİR FARKI YOK"

Alpay Özalan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Terörün başını ezen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu hedef alan Ümit Özdağ, makam elden gidinceye kadar Canan Kaftancıoğlu ile yan yana olmaktan utanmıyordu. İstediğini alamayınca mı vatansever oldu? Makam verilse Canan Kaftancıoğlu ile hâlâ ortaktı. Ümit Özdağ budur. Ümit Özdağ'ın, Meral Akşener'den hiçbir farkı yoktur" ifadelerine yer verdi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri