Almanya'da hastaneyi ayağa kaldıran olay! Yaşlı kadın oda arkadaşının solunum cihazını kapattı, sebebiyse pes dedirtti!

Almanya'da bir hastanede meydana gelen olayda 72 yaşındaki yaşlı kadın, aynı odayı paylaştığı hastanın solunum cihazını şok edecek bir sebepten dolayı kapattı.

Almanya'nın güneybatısındaki Mannheim kentindeki bir hastanede meydana gelen olayda 72 yaşındaki yaşlı bir kadın aynı odayı paylaştığı 79 yaşındaki bir diğer hastanın solunum cihazını kapatması üzerine "öldürmeye teşebbüs" etmekten tutuklandı.

HASTA YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ ALTINDA

Hastane personeli bunun ardından duruma müdahale edip hastaya oksijen verilmesinin hayati önem arz ettiğini iletti. Ancak ilerleyen saatlerde yaşlı kadın ventilatöre bir kez daha müdahale etti. Yetkililerin yoğun bir mücadele vererek hayata döndürdüğü talihsiz kadının hayati tehlikesi bulunmamakla birlikte yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

GELEN SESTEN RAHATSIZ OLMUŞ

Mannheim savcılığı ve polisinin dün yaptığı ortak açıklamaya göre zanlı, "gelen sesten rahatsız olduğu için" 79 yaşındaki oda arkadaşının solunum cihazını kapattığı öğrenildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Çarşamba günü hakim karşısına çıkarılan 72 yaşındaki kadın öldürmeye teşebbüsten dolayı cezaevine gönderildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Ceza kanununda dikkat çeken düzenleme! Evlilik dışı cinsel birlikteliğe hapis cezası verilecek!
Hem erkek hem de kadın cinsel organına sahip! Çift cinsiyetli kadından cinsel yaşamıyla ilgili çok özel açıklamalar!
Şok etkisi yaratan olay! Kendini kadın olarak tanıtan adam, bir ailenin 14 yaşındaki kızını hamile bırakmaktan yargılanıyor!

Dünya Haberleri