Almanya 3-3 Türkiye

UEFA Uluslar Ligi maçları öncesinde Almanya ile hazırlık maçına çıkan milliler, dünya devi ile 3-3 berabere kaldı.

UEFA Uluslar Ligi'nde mücadele eden millilerimiz, hafta sonu oynayacağı Rusya maçı öncesinde Almanya ile hazırlık maçına çıkıyor. Karşılaşma öncesi kanal ve saat bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Uluslar Ligi'nde bu sezon 2 maça çıkan milliler, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik almıştı. İyi bir performans ortaya koyamayan Şenol Güneş ve oyuncuları, bu mücadeleden galibiyet çıkarmak istiyor. Almanya'da Uluslar Ligi'nde oynadığı 2 maçta galibiyet alamamış, 2 beraberlik almıştı. Peki, Almanya - Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi? Detaylar haberimizde...

ALMANYA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Almanya ve Türkiye arasında oynanacak hazırlı mücadelesi 7 Ekim Çarşamba saat 21.45'te başlayacak. RheinEnergie stadında oynanacak olan zorlu karşılaşma, koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz olacak. 

HANGİ KANALDA? ŞİFRESİZ Mİ?

A Milli Takımımızın Almanya ile oynayacağı hazırlık maçı TRT Spor kanalı tarafından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Almanya, 7 Ekim’de Köln’de oynanacak özel maçta Türkiye A Milli Takımı’nı konuk edecek. Ardından da UEFA Uluslar Ligi’nde 11 Ekim’de Ukrayna ve 13 Ekim’de İsviçre ile karşılaşacak.

ALMANYA - TÜRKİYE MAÇINDA İLK 11'LER

ALMANYA: Leno, Henrichs, Koch, Rüdiger, Schulz, Emre Can, Neuhaus, Draxler, Havertz, Brandt, Waldschmidt

TÜRKİYE: Mert, Nazım, Merih, Kaan, Hasan Ali, Okay, Ozan, Efecan, Emre, Yusuf , Enes

UEFA Uluslar Ligi maçları öncesinde Almanya ile hazırlık maçına çıkan milliler, dünya devi ile 3-3 berabere kaldı. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri